Αν επιλέξετε το κατάστημά μας για την αλλαγή των ελαστικών του αυτοκινήτου σας, ακολουθούμε την παρακάτω διαδικασία.

Το αυτοκίνητό σας εισέρχεται στους χώρους αλλαγής ελαστικών, εντός του καταστήματος και σηκώνεται σε ανυψωτήρα-η αλλαγή δεν γίνεται σε εξωτερικό χώρο, λόγω της έκθεσης στις εκάστοτε καιρικές συνθήκες (κρύο-βροχή-ήλιος).

Τα ελαστικά σας αλλάζονται από τους εξειδικευμένους τεχνίτες μας, με υπερσύγχρονο ξεμονταριστή, ο οποίος δεν τραυματίζει τις ζάντες του αυτοκινήτου σας.

Τοποθετούνται καινούργιες ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ βαλβίδες, και τα ελαστικά μοντάρονται αφού περαστούν με ειδική ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ αλοιφή (όχι απλό σαπουνόνερο).

Η ζυγοστάθμιση γίνεται  με αχρησιμοποίητα αντίβαρα, με το καλύτερο παγκοσμίως μηχάνημα μάρκας HUNTER.

Πριν τοποθετήσουμε τον κάθε τροχό, καθαρίζουμε το μουαγιέ (το ακραξόνιο πάνω στο οποίο είναι προσαρτημένο το δισκόφρενο), με ειδικό μηχάνημα και «ψεκάζουμε» με το κατάλληλο spray κατά της σκουριάς και της διάβρωσης.

Tα μπουλόνια των τροχών βιδώνονται με δυναμόκλειδο, σύμφωνα με τη ροπή που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής – το υπερβολικό σφίξιμο με αερόκλειδο, όχι μόνο καταπονεί τα μπουλόνια/βίδες του αυτοκινήτου, αλλά μπορεί να προκαλέσει και πρόβλημα στο μηχανισμό στήριξης.

Ελέγχουμε πάντα την κατάσταση και την πίεση της ρεζέρβας του αυτοκινήτου.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής των ελαστικών, οι ζάντες του αυτοκινήτου πλένονται και το αυτοκίνητό σας ελέγχεται σχολαστικά από τους μηχανικούς μας, τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω σύστημα, για τυχόν τζόγους, φθορά στα φρένα, συμπλήρωμα υγρών/λαδιών.

Γίνεται λεπτομερής έλεγχος στις προστατευτικές φούσκες των μπιλιοφόρων και της κρεμαργιέρας.

Ενημερώνουμε τον πελάτη για οποιοδήποτε πρόβλημα διαπιστώσουμε και το κόστος του, καθότι υποστηρίζουμε μηχανικά και το ολοκληρωμένο SERVICE στο αυτοκίνητό σας.

Τέλος ελέγχουμε την ευθυγράμμιση, με το πιο σύγχρονο σε παγκόσμιο επίπεδο μηχάνημα μάρκας HUNTER.

Ευχαριστούμε όλους τους πελάτες και φίλους, που μας στηρίζουν με την εμπιστοσύνη τους, από το 2000 που λειτουργεί η επιχείρηση και περιμένουμε κι εσάς να γνωρίσετε τη δουλειά μας.