• Πιστεύουμε ότι όλα ξεκινάνε από τις σχέσεις των ανθρώπων.

    Για αυτό προσπαθούμε να βλέπουμε πάντα μπροστά μας τον άνθρωπο, τον οδηγό, που μας τίμησε με την επιλογή του

Έχουμε αποφασίσει να ακούμε προσεκτικά τους ανθρώπους , να είμαστε παρόντες, στην συνομιλία μας μαζί τους και να τους μιλάμε ειλικρινά προσπαθώντας να λύνουμε το πρόβλημά τους. Να καταλάβουμε τις ανάγκες τους, και στη συνέχεια να τους εξηγήσουμε τις εργασίες που χρειάζεται το αυτοκίνητο τους, αντιμετωπίζοντας τους ισότιμα σε όλα τα επίπεδα, αλλά και ως προς τις τιμές, προσβλέποντας σε ένα θεμιτό κέρδος. Στις μεταξύ μας σχέσεις, βοηθάμε ο ένας τον άλλον, ότι εργασία αναλαμβάνουμε πάντα προσπαθούμε να την πραγματοποιούμε σωστά και στους χρόνους που έχουμε συμφωνήσει. Και όταν κάποιος από εμάς δεν έχει εργασία γίνεται βοηθός στον συνάδελφο του.

Φυσικά το να δημιουργούμε ανθρώπινες σχέσεις με τους οδηγούς δεν θα ήταν αρκετό, εάν δεν υπήρχε και η αγάπη μας για το αυτοκίνητο και τις τέχνες που ασκούμε και προπαντός οι τεχνικές δεξιότητες που έχουμε αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια, στο να κάνουμε ακριβείς διαγνώσεις, να λύνουμε και να δένουμε την μηχανή των αυτοκίνητων, να επιδιορθώνουμε ή να αλλάζουμε ελαστικά μέχρις ότου ξανακούσουμε με μεγάλη ικανοποίηση την μηχανή να λειτουργεί άριστα και το αυτοκίνητο να πατάει με ασφάλεια στο οδόστρωμα.

Βέβαια αυτό που συμπληρώνει τον επαγγελματισμό μια ομάδας είναι οι σωστά οργανωμένες και πραγματοποιημένες διαδικασίες που αφορούν την παραλαβή , την διάγνωση, την επιδιόρθωση του αυτοκίνητου ή του ελαστικού και τον έλεγχο, ότι οι εργασίες έγιναν ορθά και αποτελεσματικά. Πράγματι, οι δικές μας διαδικασίες έχουν πιστοποιηθεί από τον γερμανικό οργανισμό TUV. Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδας μας και χαιρόμαστε όταν αυτός ο τρόπος αρέσει στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται το αυτοκίνητο τους.

Δημήτρης Σταθάτος

Είμαι παντρεμένος από το 1988. Μου αρέσουν ταινίες αστυνομικές, περιπέτειες και κωμωδίες. Είμαι λάτρης του WRC και του BASKET. Άρχισα να εργάζομαι το 1976, τους καλοκαιρινούς μήνες σε βενζινάδικο-από το 1978 έως το 1981 εργάστηκα σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα FIAT-από το 1981 έως το 1983 υπηρέτησα στο Πολεμικό Ναυτικό και από το 1983 έως το 1986 εργάστηκα σε κατάστημα VW. Τον Ιανουάριο του 1987 άνοιξα κατάστημα βουλκανιζατέρ και ευθυγράμμισης στο Ελληνικό, όπου δούλευα μόνος μου χωρίς υπαλλήλους και έγινα γρήγορα γνωστός από την ποιότητα μου στην ευθυγράμμιση. Ελαστικά τοποθετούσα στην αρχή Uniroyal, γιατί ήταν ποιοτικά και είχα ευχαριστημένους πελάτες. Το 2000 μετά από πρόταση της αντιπροσωπείας ελαστικών Continental, μεταφέρθηκα στη λεωφ.Βουλιαγμένης στη Γλυφάδα. Έτσι τον Ιούλιο του 2000 άνοιξα το κατάστημα που έχω μέχρι και σήμερα, με επιπλέον προσωπικό και όλες τις υπηρεσίες γύρω από το αυτοκίνητο. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία που με στήριξε, καθώς και όλους τους πελάτες που μου εμπιστεύονται τα αυτοκίνητά τους, για ποιοτική και υπεύθυνη τοποθέτηση ελαστικών και για οποιαδήποτε επισκευή στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου.

Κωνσταντίνα Μαρίτσα

Η υπεύθυνη εξυπηρέτησης πελατών και συντονισμού εργασιών

Είμαι  παντρεμένη με ένα παιδί. Έχω σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνας και σε σχολή ηλεκτρονικών υπολογιστών και χειρίζομαι  εύκολα όλα τα προγράμματα που έχουν σχέση  με την οργάνωση, τη διαχείριση και την επικοινωνία της εταιρίας. Μιλώ αγγλικά σε επίπεδο Lower. Μου αρέσει πολύ να οργανώνω  ότι αφορά την καθημερινή λειτουργία και τη διαχείριση του συνεργείου,  αλλά και να συντονίζω τις εργασίες  του. Χαίρομαι να εξυπηρετώ  τους οδηγούς και να βρίσκω λύσεις στα αιτήματα τους.  Η πρώτη μου επαφή με τον εργασιακό χώρο των συνεργείων, ήταν το κατάστημα του κου. Σταθάτου, ο οποίος και με παρότρυνε να εργαστώ κοντά του, στον τομέα της γραμματειακής υποστήριξης. Η ευγένειά του, η άψογη συνεργασία μαζί του και το επιχειρηματικό του «δαιμόνιο», σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό αλλά και το χιούμορ του με κέρδισαν, γι’ αυτό εργάζομαι στην εταιρία του από το 2000 μέχρι και σήμερα, που έχω γίνει πια, όπως λέει και ο ίδιος το «δεξί του χέρι». Επίσης μόνο καλά λόγια έχω να πω και για τους συναδέλφους μου. Το ομαδικό πνεύμα, η υπευθυνότητα και η φιλική διάθεση που υπάρχει ανάμεσά μας,  πιστεύω ότι αντανακλώνται  και στους πελάτες του καταστήματος, που μας εμπιστεύονται τα αυτοκίνητά τους.

Στην προσωπική μου ζωή απολαμβάνω το διάβασμα ενός καλού βιβλίου, μου αρέσει η ζωγραφική και ο ποιοτικός χρόνος που περνώ με την οικογένειά μου.

Μιχάλης Νικολουζάκης

Μηχανικός αυτοκίνητων

Από μικρή ηλικία μου άρεσε ο τομέας του αυτοκινήτου και η λειτουργία του κινητήρα -να τον λύνω και να τον συναρμολογώ προσπαθώντας να τον κάνω να δουλεύει καλύτερα.

Προσπαθώ με αξιοπιστία αλλά και ταχύτητα, να διεκπεραιώνω τις εργασίες που αναλαμβάνω, ενημερώνοντας από πριν τους πελάτες για τις επισκευές που χρειάζονται τα αυτοκίνητά τους. Έχω σπουδάσει μηχανικός αυτοκίνητων στο  Τεχνικό Επαγγελματικό  Εκπαιδευτήριο της Ηλιούπολης.

Από το 2014 έως σήμερα είμαι μηχανικός στην εταιρία του κου. Σταθάτου . Ασχολούμαι  με  Service-Ιμάντες-Σετ αμπραγιάζ-Αμορτισέρ-Φρένα-Ευθυγράμμιση-Διάγνωση και επιδιόρθωση βλαβών.

Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να ακούω ελληνική μουσική, να κάνω εκδρομές, το χειμώνα σκι και το καλοκαίρι σέρφινγκ.

Κωνσταντίνος Μπέλλας

Τεχνίτης ελαστικών & μηχανικός αυτοκίνητων

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα  μηχανικός αυτοκίνητων και οχημάτων στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Είμαι κρατικά πιστοποιημένος μηχανικός μετά από γραπτή και προφορική εξέταση. Υπήρξα για 18 μήνες  βοηθός καθηγητή στα εργαστηριακά μαθήματα  μηχανικών αυτοκινήτων στα ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ. Μου αρέσει να επιμορφώνομαι τακτικά  με σεμινάρια στα θέματα που αφορούν  τη συντήρηση, την καλή λειτουργία και τις επιδιορθώσεις του αυτοκίνητου. Μου αρέσει  επίσης να ασχολούμαι με τεχνολογικά θέματα,  που αφορούν στον τομέα του αυτοκινήτου και να ενημερώνομαι συνεχώς. Από το 2004 έως σήμερα εργάζομαι ως τεχνίτης ελαστικών & μηχανικός  αυτοκίνητων στην εταιρία του κ. Σταθάτου. Είμαι υπέρ της συνεργασίας και της υπευθυνότητας, μου αρέσει η οργάνωση και η τάξη στις καθημερινές μου δραστηριότητες.

Ιωάννης Πρέκας

Αρχιμηχανικός Αυτοκίνητων

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα το μόνο που με ενδιέφερε σαν ασχολία ήταν η κατασκευή και λειτουργία των αυτοκινήτων. Υπεύθυνος για την ενασχόληση μου με τα αυτοκίνητα είναι ο νονός μου.  Έχει ακόμα  συνεργείο αυτοκινήτων και εκεί ήταν τα πρώτα μου βήματα. Πλέον όσο μεγαλώνω και  έχοντας  κάνει μια μεγάλη οικογένεια με τρία παιδιά,  διαπιστώνω πόσο σημαντικό είναι για όλους μας  ένα αυτοκίνητο να φτιάχνεται σωστά εξαρχής και ακόμα πιο σημαντικό να συντηρείται από σωστούς επαγγελματίες στην συνέχεια. Για αυτόν τον λόγο λοιπόν,  ήθελα αυτά τα οποία μάθαινα και αγαπούσα να τα κάνω επάγγελμα. Έτσι σπούδασα μηχανικός αυτοκίνητων στο Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο της Αργυρούπολης. Ξεκίνησα να εργάζομαι ως μηχανικός στο συνεργείο του Δ.Κρανιά στην Γλυφάδα. Μετά από τέσσερα χρόνια άνοιξα το δικό μου συνεργείο στην Ηλιούπολη, αναλαμβάνοντας τη διάγνωση και επιδιόρθωση κάθε βλάβης, με   εξειδίκευση στα αυτόματα σασμάν. Μετά από τρία χρόνια αποφάσισα να κλείσω το συνεργείο  μου και να συνεργαστώ με το κ Σταθάτο. Η άψογη συνεργασία που έχω από το 2009 μαζί του αλλά και με τους συναδέλφους μου, πιστεύω ότι ευθύνεται για την χαρά και την εργατικότητα που νιώθω καθημερινά όταν βρίσκομαι στον εργασιακό μου χώρο. Οι συνάδελφοι μου  είναι αυτοί που κάνουν τις ώρες που είμαι στην δουλειά  να περνάνε πιο ευχάριστα . Η συναδελφική αλληλεγγύη στα δύσκολα είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα και με κάνει να νιώθω σεβασμό προς τα πρόσωπά τους. Πλέον μετά από τόσα χρόνια τους αισθάνομαι όλους σαν οικογένειά μου.  Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω την ευγένεια , το χιούμορ και την ειλικρίνεια που χαρακτηρίζει το συγκεκριμένο συνεργείο! 

Χρήστος Ασβεστάς

Βοηθός Μηχανικός Αυτοκίνητων

Από μικρός λάτρευα τον ήχο και το κροτάλισμα της εξάτμισης του αυτοκινήτου που λειτουργούσε σωστά. Με έκανε να θέλω να μάθω τον τρόπο επιδιόρθωσης όλων εκείνων των αυτοκινήτων που είχαν υποστεί βλάβη. Εντυπωσιαζόμουν με τους ανθρώπους που μπορούσαν να βγάλουν τον απεγνωσμένο οδηγό από τη δύσκολη θέση και έκαναν το αμάξι να λειτουργεί ξανά σωστά. Ο πατέρας μου ήταν μηχανικός αυτοκινήτων και συνεχώς συζητούσαμε για τις διάφορες βλάβες που είχε επιδιορθώσει μέσα στη μέρα. Έτσι αποφάσισα πως ήθελα και εγώ να γίνω μηχανικός αυτοκινήτων για να επιδιορθώνω τα αυτοκίνητα ώστε να λειτουργούν σωστά.  Έτσι σπούδασα Μηχανολόγος μηχανικός στο τεχνικό λύκειο της Αργυρούπολης  και το  Ιούλιο του 2019 ξεκίνησα τη συνεργασία μου με με τον κύριο Δημήτριο Σταθάτο.  Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων μου, την αλληλεγγύη στις εύκολες και δύσκολες στιγμές, την φιλικότητα, την συνέπεια στις συμφωνίες και την ανθρωπιά που διακατέχει τον καθένα ξεχωριστά κάνοντας με να νιώθω οικεία και μέλος μιας ομάδας που συνεργάζεται άριστα. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες αυτοκινήτων, να οδηγώ γρήγορα αυτοκίνητα και να επιδιορθώνω το αυτοκίνητο μου ώστε να γίνεται συνεχώς καλύτερο.

Ελευθέριος Γεωργιάδης

Τεχνίτης τροχών

Από μικρός, έχοντας πατέρα τεχνίτη τροχών και θείο μηχανικό, μου άρεσε η συντήρηση-ανακατασκευή και επιδιόρθωση των αυτοκινήτων και των μηχανών. Παρακολουθούσα με μεγάλο ενδιαφέρον τον πατέρα μου, καθώς το κομμάτι της συντήρησης των τροχών θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό για την σωστή και ασφαλή λειτουργία του αυτοκινήτου.  Για αυτό και σπούδασα στο Τεχνικό Επαγγελματικό Λύκειο Ταύρου  μηχανικός αυτοκίνητων. Εργάστηκα για ένα χρόνο στο  βουλκανιζατέρ Πανελαστική ΕΠΕ στην  Καλλιθέα και από το 2011  συνεργάζομαι με το κ. Σταθάτο. Στην συνεργασία μας εκτιμώ την εντιμότητα, τη συνέπεια και την ευγένειά του και έτσι εργάζομαι στο κατάστημά του μέχρι και σήμερα. Επίσης εκτιμώ τη φιλικότητα, τον αλληλοσεβασμό και την ομαδικότητα που υπάρχει μεταξύ των συναδέλφων μου, έχοντας τελικό σκοπό να μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε την έγκυρη διάγνωση και επιδιόρθωση των αυτοκινήτων που αναλαμβάνει το συνεργείο μας. Είμαι παντρεμένος και έχω ένα παιδί. Στον ελεύθερο μου χρόνο μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο και να συλλέγω μινιατούρες αυτοκινήτων και μηχανών.