• Συνεργείο και βουλκανιζατέρ Σταθάτος Δημήτριος από το 1987

    Έντιμη και ποιοτική εργασία σε καλές τιμές

  • Συνεργείο και βουλκανιζατέρ Σταθάτος Δημήτριος από το 1987

    Έντιμη και ποιοτική εργασία σε καλές τιμές

Το 1987 μετά από 9 χρόνια εργασίας ως μηχανικός, ξεκίνησα το πρώτο μου κατάστημα με το όνειρο να προσφέρω άριστη μηχανική εργασία  σε ανθρώπους που αγαπούσαν τα  αυτοκίνητα τους και τα είχαν ως καθημερινό εργαλείο, για την εργασία τους η τη ζωή τους, μέσα από τo  κτίσιμο ανθρώπινων σχέσεων μαζί τους.  Η ποιότητα της εργασίας μoυ και ο ανθρώπινος τρόπος με τον οποίο σχετιζόμουν  με τους οδηγούς,  απέδωσαν καρπούς και το 2000 αποφάσισα να ενταχτώ στο δίκτυο Fit&Gο  για να προσφέρω ακόμα υψηλότερες υπηρεσίες  και εργασία, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης στις  καινούργιες τεχνολογίες και της συμμετοχής σε τεχνικά σεμινάρια, που προσέφερε το δίκτυο.

Στη διάρκεια της συνεργασίας μου με την εταιρεία Fit&Go βραβευτήκαμε ως ομάδα δυο φορές, ως πρώτο κατάστημα της αλυσίδας στους τομείς της εξυπηρέτησης και της αποδοτικότητας.  Το 2011  πιστοποιηθήκαμε για την ποιότητα των εργασιών μας  και των υπηρεσιών μας από την γερμανική εταιρεία πιστοποιήσεων ΤUV.

Συνεχίζουμε μέχρι και σήμερα διατηρώντας την ποιότητα των εργασιών-την εξυπηρέτηση και την ειλικρίνεια στις σχέσεις μας με τους πελάτες. Ακολουθούμε τις εξελίξεις της τεχνολογίας παρακολουθώντας σεμινάρια που αφορούν όλους τους τομείς του αυτοκινήτου.